Solliciteren

Zin om aan het werk te gaan in het VCLBZOV?

Spontaan solliciteren kan steeds, liefst met motivatiebrief en CV, op het mailadres van de directie: marleen.leclercq@vclbzov.be

Een persoonlijk antwoord op elke sollicitatie is niet altijd mogelijk, maar elke brief wordt gelezen en bewaard. Je kandidatuur wordt dan voor een periode van minimum twee schooljaren bijgehouden. Bij een eventuele vacature of langere vervanging worden de sollicitanten uitgenodigd en wordt een selectieprocedure opgestart.

Bij een plotse of kortdurende vervanging tijdens het schooljaar, worden kandidaten telefonisch gecontacteerd en uitgenodigd voor een gesprek.

Je kunt bij ons aan de slag met o.a. een medisch en paramedisch diploma ; een masterdiploma in de psycho-pedagogische wetenschappen ; een bachelor-diploma toegepaste psychologie en een diploma maatschappelijk werk.

We verwachten mensen die graag met kinderen en jongeren werken en die interesse hebben voor hulpverleningswerk binnen de onderwijscontext. We kijken vooral uit naar dynamische, flexibele mensen met een open geest .

Marleen Le Clercq

Directie VCLB Zuid-Oost-Vlaanderen

marleen.leclercq@vclbzov.be