Solliciteren

Stage lopen in VCLBZOV?

Interesse om schooljaar 2021-2022 stage te lopen in Vrij CLB Zuid-Oost-Vlaanderen? Stuur een mailtje met je motivatie naar marleen.leclercq@vclbzov.be en je wordt uitgenodigd op één van onze kennismakingsmomenten.

Zin om aan het werk te gaan in het VCLBZOV?

Spontaan solliciteren kan steeds, liefst met motivatiebrief en CV, op het mailadres van de directie: marleen.leclercq@vclbzov.be

Een persoonlijk antwoord op elke sollicitatie is niet altijd mogelijk, maar elke brief wordt gelezen en bewaard. Je kandidatuur wordt dan voor een periode van minimum twee schooljaren bijgehouden. Bij een eventuele vacature of langere vervanging worden de sollicitanten uitgenodigd en wordt een selectieprocedure opgestart.

Bij een plotse of kortdurende vervanging tijdens het schooljaar, worden kandidaten telefonisch gecontacteerd en uitgenodigd voor een gesprek.

Je kunt bij ons aan de slag met o.a. een medisch en paramedisch diploma ; een masterdiploma in de psycho-pedagogische wetenschappen ; een bachelor-diploma toegepaste psychologie en een diploma maatschappelijk werk.

We verwachten mensen die graag met kinderen en jongeren werken en die interesse hebben voor hulpverleningswerk binnen de onderwijscontext. We kijken vooral uit naar dynamische, flexibele mensen met een open geest .

We geloven in alle leerlingen en zien diversiteit als een kracht. Dat geldt eveneens voor ons CLB-team. Kwaliteiten en interculturele competenties zijn voor ons belangrijker dan afkomst, beperking, leeftijd, geslacht of seksuele oriëntatie. Sta je daar achter, dan moedigen we jou ten volle aan om ons team mee te komen versterken.

Marleen Le Clercq

Directie VCLB Zuid-Oost-Vlaanderen

marleen.leclercq@vclbzov.be